Utförsäljning av pärlor 60% – 90% rabatt!

BaraPyssel har utförsäljning på pärlor
Pärlbutiken BaraPyssel avvecklas och de har nu utförsäljning med 60% rabatt på pärlor och smyckesmaterial. Ta gärna också en titt på vår uppdaterade lista över svenska pärlbutiker online för att hitta fler spännande smyckesmaterial.

Pärlbutiken BaraPyssel har utförsäljning på pärlor med mera

BaraPyssel som även har en fysisk butik i Bara håller nu på att avvecklas. Passa på att ta del av deras utförsäljning på 60% rabatt innan alla deras pärlor och material tar slut. Vi tackar Joanna och Henrik, som har drivit webbutiken sedan 2006, för deras tid och engagemang att tillhandahålla fina material.

Listan med svenska pärlbutiker är nu uppdaterad

Som pärlare är man alltid på jakt efter nya pärlor och då är det behändigt med en samlad lista över aktuella butiker. Det tryggaste är att handla inom Sverige men det går också alldeles utmärkt att köpa material till smyckestillverkning från utländska butiker. Du får ett större sortiment att välja bland och kan dessutom göra riktiga fynd, framförallt på storpack. Är du osäker att handla genom utländska butiker så är ett tips att handla från välkända webbshoppar.

De allra flesta svenska pärlbutiker finns nu med i vår lista men vi har några fåtal kvar innan vi påbörjar listorna för utländska pärlbutiker online. Vi kommer att ha två separata listor, en för butiker inom EU och en för övriga webbshoppar.