Startpaket för att göra egna smycken

Startpaket för att göra egna smycken

Det finns smarta färdiga startpaket för dig som vill göra egna smycken. Det passar både dig som är nybörjare och dig som är van att skapa egna smycken. Det är ett smart sätt att köpa ett startpaket om du inte vet vad du behöver för material och verktyg eller vill slippa leta runt efter det material du behöver för ett tänkt smycke.

Hos Bicone Design, även känd som parlsmycken.com, kan du köpa olika startpaket och andra spännande fyndpåsar med mera för din smyckestillverkning.

Olika tips på startpaket till att göra egna smycken

Litet startpaket

För dig som är helt nybörjare och saknar både material och verktyg så är “Startpaket litet” perfekt för dig! Startpaketet innehåller allt du behöver för att börja med smyckestillverkning för halsband och armband. Paketet innehåller wiretråd, klämpärlor, klolås, blandade ringar, daisy, metallkulor, avbitare, plattång, rundtång, pärlmattor, elastisk tråd och Big eye nål. Det enda du behöver köpa till är valfria pärlor.

Direktlänk till litet startpaket finns här.

Stort startpaket

Ett lite större paket för dig som är helt nybörjare och saknar både material och verktyg. Startpaketet innehåller det du behöver för att börja med smyckestillverkning för bland annat halsband och armband. Paketet innehåller som det lilla startpaketet wiretråd, klämpärlor, klolås, blandade ringar, daisy, metallkulor, avbitare, plattång, rundtång, pärlmattor, elastisk tråd och Big eye nål. I detta större paketet får du dessutom en halsbandsbricka och armbandsbricka som hjälpmedel för att mäta hur mycket pärlor det går åt till ett tänkt halsband eller armband. Den elastiska tråden är också längre än i det lilla paketet.

Köp till valfria pärlor så är du redo att sätta igång..

Direktlänk till stort startpaket finns här.

Startpaket antikfärgad metall

Ett startpaket med en påse med wiretråd, klämpärlor, klolås, blandade ringar, daisy, metallkulor för att göra egna smycken med antikfärgad metall. En instruktion för att skapa smycken med wiretråd medföljer ifall du vill ha det annars finns detta på själva beställningssidan tillsammans med värdefulla tips och råd.

Direktlänk till startpaket med antikfärgad metall finns här.

Startpaket silverfärgad metall

En påse med wiretråd, klämpärlor, klolås, blandade ringar, daisy, metallkulor för att göra egna smycken med silverfärgad metall. Om du vill får du med en instruktion för att skapa smycken med wiretråd med det finns också på beställningssidan tillsammans med värdefulla tips och råd.

Direktlänk till startpaket med silverfärgad metall finns här.

Startpaket guldfärgad metall

Ett startpaket för dig som vill göra smycken med guldfärgad metall. Startpaketet innehåller wiretråd, klämpärlor, klolås, blandade ringar, daisy och metallkulor. En instruktion för att skapa smycken med wiretråd medföljer ifall du vill ha det annars finns detta på själva beställningssidan tillsammans med värdefulla tips och råd.

Direktlänk till startpaket med guldfärgad metall finns här.