Berlocker och hängen till smyckestillverkning

Berlocker och hängen till smyckestillverkning - Bead PLace

Jag har surfat runt bland sortimentet hos pärlbutiken Bead Place och fastnade för deras berlocker och hängen.

Inspiration till din egen smyckestillverkning för dig som tycker om att göra egna smycken

Tänkte här ge lite inspiration på fina och roliga berlocker. Det finns många sätt för att få igång kreativiteten och ett tips är att utgå från en berlock eller ett hänge för att sedan låta inspirationen flöda fram till ett nytt egentillverkat smycke. Bead Place har många fina pärlor och annat smyckesmaterial till din smyckestillverkning och här visas ett urval av det jag fastnade för inom kategorin berlocker och hängen.

Bjällror med ögla i en mix av färger

Dessa söta bjällror med ögla är 7×9 mm i storlek och en slumpmässig mix av färger på 20 stycken i varje förpackning. När jag ser dessa bjällror så får jag lust att börja göra julsmycken!

Underbart söta tassavtryck i rött som berlock

Dessa berlocker i form av söta tassavtryck med röda trampdynor kan du göra många slags smycken av. Varje förpackning innehåller 1 berlock och storleken är 23×18 mm med en hålstorlek på ca 3,5 mm.

Vykort “I Love You” hänge i antiksilver

Ett vackert och originellt hänge av antiksilver i form av ett vykort med texten “I Love You”. Varje förpackning innehåller 1 hänge i storlek 16×26 mm med en hålstorlek på ca 1,5 mm.

Julgran med stjärna som berlock eller hänge

En berlock eller ett hänge för dina julsmycken i form av en julgran med stjärna. Hänget är i antiksilver och varje förpackning innehåller 1 stycken. Storleken är 20×10 och med en hålstorlek på ca 1 mm

Häftig brun gitarr i emaljerad antiksilver som hänge

Kolla in detta häftiga och tuffa hänge som en brun gitarr i emaljerad antiksilver. Ta din smyckestillverkning till en ny nivå och skapa smycken som passar en rockare! Varje förpackning innehåller 1 stycken hänge och storleken är 62×19 mm med en hålstorlek på ca 2 mm.

Berlock med en pussmun i rosa strass

En vacker och glittrig berlock med en pussmun i rosa strass, glas och metall. 1 stycken berlock i varje förpackning och storleken på berlocken är 16×14 mm och hålstorleken är ca 2 mm.

Hjärta med blommor i mönstret och som är tredimensionellt

Ett hjärta med blommor i mönstret och som är tredimensionellt. Hjärtat är i akryl som är metalliserat i antiksilver. Varje förpackning innehåller 1 hjärta och storleken är 30 mm med en hålstorlek på 3 mm.

Glad och söt, sittande hundvalp som berlock

En glad och söt, sittande hundvalp som berlock i antiksilver. Varje förpackning innehåller 1 stycken berlock och storleken är 16×13 mm 1-pack. Så söt och bedårande som passar till smycken för alla som älskar hundar.

Ett annorlunda katthänge med en katt som reser rygg

Ett annorlunda katthänge med en katt som reser rygg i antiksilver. Varje förpackning innehåller 1 hänge och storleken är 27×12 mm. Alltid kul att skapa egna smycken som är lite annorlunda med något som ingen har förväntat sig.

En söt nallebjörn som håller en blomma

En söt nallebjörn som håller en blomma i antiksilver. Varje förpackning innehåller 1 stycken nallebjörn och stoleken är 9×19 mm. Denna berlock sätter verkligen fart på min egen inspiration av att skapa söta smycken.